Sievert

Ny brenner fra Sievert

Sievert utvikler, produserer og markedsfører høykvalitets brennere i direkte samarbeide med håndverkere, bransjeforeninger, forsikringsselskaper og myndigheter.
 
Den siste brennerserien Pro Venturix er utviklet for takbransjen ved egen produkt- utviklingsavdeling i Stockholm, sammen med takbransjen der og takduk-produsentene (bl.a. Mataki). Pro Venturix produseres ved Sieverts egen fabrikk.
 
Serien tilfredsstiller helt de nye kravene i Sverige (SBF2023.1) og er i Sverige den eneste brenneren som er lovlig å bruke dersom det skal utføres arbeid på tak, der hvor det er fare for brann. Altså isolert, luftet tak med tre eller annen brennbar konstruksjon. Pro Venturix er selvfølgelig også godkjent i bruk i Norge, selv om det, enn så lenge, ikke har lovkrav knyttet til seg.
 
Den nye brenneren Pro Venturix har mange fordeler. Den gir vesentlig sparing av gassforbruk, inntil hele 87%, og den gir opp til imponerende 90% redusert Co2-utslipp. Og dette er viktig i dagens fokus på det grønne skiftet. Den fjerner i tillegg risikoen for at det dannes gasslommer med de farene dette representerer og at den både er lettere i vekt og mer holdbar er gode bruksegenskaper.
 
Du kan lese mere om Pro Venturix på https://www.proventurix.com/